MagLite XL100

Pret: 244 lei
Tva inclus

Noua lanterna MAGLITE LED XL100TM este o inovatie revolutionara in tehnologia lanternelor, ea are caracteristici performante, este usor de utilizat, intr-un design tactic, elegant. Acest instrument de iluminat avansat este conceput pe baza tenologiei MAG-LED de generatie urmatoare si include Advanced Flashlight User InterfaceTM. XL100TM dispune de un intrerupator cu buton in capatul posterior, cu cinci moduri de operare, plus regimuri variabile pentru stroboscop, memorare si blocare a nivelurilor de intensitate (se evita actionarea accidentala).

Functionare:
XL100TM este activata apasand si lasand liber intrerupatorul din capatul posterior. Lumina poate fi stinsa printr-o apasare urmata de o lasare libera a butonului. Functionarea pornit/oprit de baza se produce atunci cand apasarea initiala a intrerupatorului dureaza mai putin de 1 secunda.

Moduri:
* Normal (Pornit/Oprit) – Luminozitate variabila
* Strobe – Stroboscop variabil
* Nite Lite (Lumina de noapte) – Scade automat luminozitatea pana la cel mai slab semnal.
* Signal (Semnal) – Semnal Pornit/Oprit initiat de utilizator
* SOS – Transmite un cod SOS in cod Morse.

Activare moduri:
Daca intrerupatorul din capacul posterior este apasat mai mult de 1 secunda la prima apasare, va fi activat un mod de operare.

Selectarea modurilor:
Pentru a selecta un mod de operare, lanterna trebuie tinuta orizontal fata de sol cu desenul modului dorit in pozitia cea mai de sus, in dreptul orei 12 (fig.2) Modul este activat apasand si tinand apasat intrerupatorul mai mult de 1 secunda.

Reglarea modurilor:
Luminozitatea (Rotiti pumnul stanga sau dreapta si luminozitatea va varia de la maximum la minimum. La atingerea nivelului de luminozitate dorit, dati drumul intrerupatorului si lanterna va continua sa lumineze la acest nivel de luminozitate)si frecventa clipirii (Aceasta ajustare este pentru doar pentru modul Strobe. Selectati desenul “Strobe” si apasati continuu intrerupatorul. Rotiti lumina stanga sau dreapta si frecventa clipirii va varia de la maximum la minimum. Cand se atinge rata dorita de clipire, dati drumul intrerupatorului si lumina va continua sa clipeasca la frecventa aleasa) pot fi ajustata de catre utilizator.

Blocare:
Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa blocheze lanterna XL100TM (previne actionarea accidentala). Pentru activare, tintiti lumina spre tavan, apasati si mentineti apasat intrerupatorul, in acelasi timp tintiti lumina spre podea. Dati drumul la intrerupator, acum lanterna este blocata. Repetati aceste miscari pentru a debloca lanterna.

Dimensiuni:
Lungime: 12 cm
Diamteru: 2,5 cm
Greutate (cu baterii): 104 g

Date tehnice:
Lungimea razei luminoase: 134 m
Durata utilizarii continue:
– mod puternic: aprox. 5h 15 min
– mod slab: aprox. 201 h
Intensitatea fluxului luminos: 83 lumeni

Prin constructia robusta din aluminiu, anodizarea la interior si exterior pentru o rezistenta ridicata la coroziune, si rezistenta la apa si socuri, noua lanterna MagLite XL100 intruneste toate caracteristicile de calitate pe care profesionistii si consumatorii le asteapta de la o lanterna Mag.

Garantie detaliata si instructiuni incluse. Contine 3 baterii alcaline AAA.

GARANTIE LIMITATA DE ZECE ANI
Mag Instrument Inc. (Mag) garanteaza cumparatorului (cu dovada cumpararii) ca aceasta lanterna nu are defecte in partile componente sau de fabricatie timp de zece ani de la data primei cumparari in detaliu.